Természetgyógyász és masszőr mentor

Kezdő természetgyógyászok segítése, szakmai tanácsadással. hamarosan mozgás és masszázsterapeuta szakmai gyakorlati helyként működő rendelőként segítjük a kezdő kollégákat.

Ha már régebben végeztél természetgyógyászként, de még nem vizsgáztál, akkor szakmai kérdésekben is mentorálunk.

Ha rendelkezel vizsgával, de még nem váltottad ki a természetgyógyász engedélyedet, és nem tudod milyen feltételek szükségesek szívesen segítünk.

Hogyan váltsd ki a természetgyógyászatra vonatkozó engedélyeket, milyen feltételeknek kell megfelelned? Nem tudod, elakadtál, nehéz a kérelmek megfogalmazása, nehéz megírnod az infekció kontrollt?

Keress bátran. folytatás a kép alatt.

 

Ha még nincs meg minden feltétele a rendelő nyitásnak, akkor el kezdhetsz dolgozni közérzetjavító vállalkozóként. Ennek indulásában, mentorálásában is tudunk segíteni.

Hamarosan Masszázs oktatás, masszázs gyakorlati képzés: Kiss Tibor frissítő masszőr (24 év gyakorlattal)

Hamarosan köpöly és talpmasszázs oktatás.

 

Tanácsadás és coaching 15.000.- Ft/óra.

Segíthetünk marketingben, célkitűzésben, célcsoport meghatározásban, időgazdálkodásban. Ennek óradíja egyéni foglalkozás, tanácsadás keretében

15.000.- Ft/óra

Csoportos marketing, célkitűzés, tanácsadás, hirdetések, weboldal stb. Ennek díja 5.000-15.000.- Ft-ig, igényektől, és csoport létszámtól függően. Kövesd az események oldalt, vagy kérj egyéni ajánlatot.

Szervező: kissne.katika1@gmail.com

 

Üzleti tanácsadás, mentorálás vállalkozók részére:  30.000.- Ft/óra

Figyeld akcióinkat, workshopjainkat