Oldal kiválasztása

Frissítő, svéd masszázs

 

A svéd masszázs fogásait alkalmazza a frissítő masszőr.

60 perces frissítő masszázs: 4.000.- Ft/fő/alkalom

 

II. Frissítő masszázs 60 perc + számítógépes állapotfelmérés Akcióban: 7.000.- Ft/fő/alkalom

Ha gyakran érzi magát levertnek, szomorúnak, úgy érzi, mindjárt elájul. Reggelente alig bír felkelni az ágyból. Legszívesebben fel sem kelne, akkor érdemes kipróbálni, a számítógépes állapotfelmérést. Általában fény szokott derülni, hogy hol van elakadva az energia áramlás a testben?  Ezt az állapotfelmérést emailban is meg tudjuk küldeni Önnek. Összehasonlíthatja a változásokat. Fontos, hogy ez az állapotfelmérés energetikai állapotfelmérés, nem helyettesíti az orvosi diagnózist, sem a labor vizsgálatokat. Segíthet a masszázs eredményesebb végzésében, az akupresszúrás pontok kiválasztásában, mozgás gyakorlatok kiválasztásában, mely alapján Ön jobban érezheti magát.

számítógépes állapotfelmérés

A számítógépes állapotfelmérés önállóan is kérhető. Ára: 6.000.- Ft/fő/alkalom Erről a természetgyógyászat link alatt olvashat bővebben, és ott található a videó erről.
A frissítő élénkítő masszázs azoknak ajánlott, akik mindig nagyon fáradtak, erőtlennek érzik magukat.

III. Frissítő masszázs 60 perc + számítógépes állapotfelmérés + fülakupresszúra (magvak, vagy mágnesgolyó ragasztása) a fül pontjaira 8.500.- Ft/fő/alkalom

A II. és III. frissítő masszázs csomag akciós. az árak visszavonásig érvényesek. amennyiben szeretné igénybe venni, kérjük fényképezze ki az oldalt a telefonjára, és mutassa meg a kezelőnek. Fontos számunkra a környezetvédelem, így elkerülhetjük a papír alapú akciós kuponok kinyomtatását. Köszönjük, ha Ön is egyetért ezzel a kezdeményezéssel.