Oldal kiválasztása

Kínai masszázs Szerencsen

A kínai masszázs gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza. A Hagyományos kínai orvoslás felfedezéseire épül.

Akik otthon vannak a yin, jang rendszer, a csi fogalmában, a filozófiai hátteret is ismerik. Enélkül az ismeretek nélkül is hatékony lehet ez a masszázs.

A kínai masszázst tui na néven is megtalálhatjuk.

A kínai masszázs fogásai hasonlóak a svéd masszázs fogásaihoz. Különbséget jelent viszont, hogy a távol-keleti szokások szerint nem masszázs ágyon történik (akár lehetne azon is végezni), hanem tatamin, ami a padlón van elhelyezve. Ennek az a lényege, hogy szimbolizálja azt, hogy a masszőr és a kezelt páciens egyenrangú. Nincs alá- és fölérendeltség. Harmonikus energia hatások vannak.

A kínai masszázsnak általában egymásra épülő kötött protokollja van, melyik testrész kezeljük először, és melyiket utoljára. Hatékonysága abban rejlik, hogy a kínai orvoslásból ismert akupunktúrás pontok masszázsával energetizáljuk a testet. A masszőr nem ad energiát, hanem segít beindítani, helyreállítani a mindenkiben meglévő öngyógyító folyamatokat, immunrendszer erősítést. A saját védekező rendszer kezd el felélénkülni, ezt akár a csí áramlásának is tekinthetjük, ha elfogadjuk a kínai meridián rendszert és akupresszúrát.

A kínai masszázst igénybe vehetik egészséges emberek és betegek is. Betegségek esetén jótékonyan hathat, gyorsabb lehet a gyógyulás. Mindenképpen ajánlott megkérdezni a kezelőorvost, háziorvost, hogy az Ön mihamarabbi gyógyulását, felépülését segítheti-e a kínai masszázs? Figyelembe kell venni, hogy vannak masszázst kizáró okok, ebben az esetben nem segíthetünk.

EP kártya elfogadás

Az Egészségpénztári tagsággal rendelkezők ezen masszázst elszámolhatják biztosítójuk Egészségpénztári befizetéseik terhére. Ezen masszázs végzéséhez ÁNTSZ engedéllyel, és a jogszabályoknak megfelelő végzettséggel, működési engedéllyel rendelkezünk. Az engedély másolata az impresszum részben olvasható a weblap alján. Így a humán egészségügyi szolgáltatás elszámolható az EP jogszabályok szerint.

I. Kínai masszázs 60 perc ára: 12.000.- Ft

 

II. Kínai masszázs + számítógépes állapotfelmérés: 14.000.- FT

Az állapotfelmérés hatékonyabbá teheti a kínai masszázst, hiszen kimérhető, hogy melyik meridián állapotában állt be kedvezőtlen változás. Így otthoni meridián akupresszúrával, otthoni mozgás gyakorlatokkal segíthet ÖNMAGÁN. Akár a táppénzen töltött idő is lerövidülhet.

 

III. Kínai masszázs + számítógépes állapotfelmérés + Tibeti hangtál kezelés 20 perc: 16.000.- FT

 

Fülakupresszúra:

Fülakupresszúra kérhető minden kínai masszázshoz ebben az esetben:

1.000.- Ft/fő/alkalom

Fülakupresszúra önállóan, masszázsok nélkül is kérhető:

2.500.-Ft/fő/alkalom

 

Számítógépes állapotfelmérés kezelés nélkül:  

6.000.-Ft/fő/alkalom

 

Kérjük, hogy kezelés, masszázsra bejelentkezés előtt fényképezze ki telefonjára az akciós árakat, melyet igénybe kíván venni. Környezetvédelmi okokból ne nyomtassa ki. Ez helyettesíti az akciós kuponokat. Az Akciós masszázs csomag árak visszavonásig érvényesek.

Kínai masszázs tanfolyam: folyamatosan indul.

2 nap, főleg gyakorlati oktatás

Ár: 30.000.- Ft

Lehetőség van a tanfolyam után résztvenni díjmentesen 2 gyakorló délelőttön.

Garancia: Ha nem tudod megtanulni ennyi idő alatt, akkor díjmentesen részt vehet a következő induló tanfolyamon.