Oldal kiválasztása

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük oldalunkon.

Szeretettel ajánljuk masszázsainkat, az akupresszúrát, és különböző stresszoldó kezeléseinket.

Amiben tudunk segíteni:

Fizikai fájdalmak, ízületi fájdalmak, térd, váll, nyak, hátfájás, fejfájás enyhíthető, akár meg is szüntethető masszázzsal. Irodai ülő munka, sok autó vezetés, egyoldalú terhelés (fodrászoknál, fogorvosoknál, szerelőknél), SMS nyak, enyhe gerincferdülés, enyhébb fájdalmak, esetén a frissítő vagy relaxáló masszázst ajánljuk. Kellemesen ellazít, igazi felüdülés a testnek, és a léleknek.

Ha már a háton a borsónyi izomcsomók diónyi nagyságúvá váltak, akkor inkább a keleti masszázsok ajánlottak. A kínai masszázs kellemesebb, míg a japán masszázs gyúró jellegű. Mindkét masszázs csökkentheti a fájdalmakat.

A talpmasszázs kifejezetten ajánlott :

– akik sokat vezetnek,

– akik egész nap álló munkát végeznek.

– akiknek gyakran hideg a lábuk

Stresszoldás:

A napi feszültségek, idegesség, ingerültség, ingerlékenység, önbizalomhiány, önértékelési zavarok, félelmek, szorongás, hideg kéz, hideg láb, fásultság, üresség érzése, vagy a nem érzek semmit, elegem van, nem bírom tovább, utálom magam stb.  érzéseink feloldására többféle stresszoldó lehetőség közül választhat.

Ajánlott a Theta Healing, az One Brain, metamorf masszázs, szorongás, depresszió ellen az Access Bars kezelés.

Párkapcsolati problémák, magányosság, nem felelek meg senkinek, mindenkinek velem van baja, nem vagyok jó semmire gondolatok esetén a Diapozitív Metódust, a magzatkori stresszoldást ajánljuk, vagy az Access Barst.

Ezekről a menükben tudnak bővebben olvasni, kiválaszthatja azt a kezelési módot, amelyik jobban tetszik.

Amennyiben szeretne időpontot kérni, a 20/586-11-79 telefonszámon jelentkezhet be.

Önt a megbeszélt időpontban fogadjuk. tiszteletben tartjuk az Ön idejét, várakoztatás nélkül az ön rendelkezésére állunk.

A stresszoldó kezelések időtartama kb. 60-90 perc, indokolt esetben akár 2 óra is lehet. Ez az idő nagyon gyorsan eltelik. A cél, hogy Ön jobban érezze magát akár rövid, akár hosszútávon is.

További szép napot kívánunk.

Amennyiben szeretné, ha emailben tájékoztassuk az eseményeinkről, akcióinkról, felíratkozhat az aranybambusz@aranybambusz.hu emailcímre.

06-20586-1179