Oldal kiválasztása

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük oldalunkon. A családi vállalkozásunkban közös célunk a hozzánk fordulók egészségének javítása, segítés az életmód váltásban.

Fontosnak tartjuk az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését. Ehhez a jogszabályok által előírt egészségügyi végzettséggel, és természetgyógyász vizsgával rendelkezünk. Részt veszünk folyamatosan a kötelezően előírt kredit pontos képzéseken, ezzel is emelve a betegek ellátásának színvonalát.  A gyógyulás elősegítésére  fontos, hogy a hivatalosan államilag elismert képzésben szerzett ismereteinket folyamatosan bővítsük. Így lerövidíthető a táppénzen töltött idő.

Hosszabb leírás a tevékenységünkről:

Amennyiben Önnek fontos, hogy hivatalosan, a jogszabályi előírásoknak megfelelő természetgyógyász rendelőben, államilag elismert képzésben részt vett, és vizsgát tett természetgyógyász segítségét vegye igénybe, szeretettel várjuk.

Vannak olyan betegségek, melyek a masszázst, akupresszúránál kizáró okként szerepelnek. Ezek esetében a lélekre ható, kellemes alternatív módszereket ajánljuk. Ezek némelyike nemcsak a jó közérzet elérésében hatásos, hanem a fájdalomcsillapításban terén is kedvező tapasztalatokról számolhatunk be.

Szeretettel ajánljuk masszázsainkat, az akupresszúrát, és különböző stresszoldó kezeléseinket.

Amiben tudunk segíteni:

Fizikai fájdalmak, ízületi fájdalmak, térd, váll, nyak, hátfájás, fejfájás enyhíthető, akár meg is szüntethető masszázzsal. Irodai ülő munka, sok autó vezetés, egyoldalú terhelés (fodrászoknál, fogorvosoknál, szerelőknél), SMS nyak, enyhe gerincferdülés, enyhébb fájdalmak, esetén a frissítő vagy relaxáló masszázst ajánljuk. Kellemesen ellazít, igazi felüdülés a testnek, és a léleknek.

 

Ha már a háton a borsónyi izomcsomók diónyi nagyságúvá váltak, akkor inkább a keleti masszázsok ajánlottak. A kínai masszázs kellemesebb, míg a japán masszázs gyúró jellegű. Mindkét masszázs csökkentheti a fájdalmakat.

 

A talpmasszázs kifejezetten ajánlott :

– akik sokat vezetnek,

– akik egész nap álló munkát végeznek.

– akiknek gyakran hideg a lábuk

 

 

Stresszoldás:

A napi feszültségek, idegesség, ingerültség, ingerlékenység, önbizalomhiány, önértékelési zavarok, félelmek, szorongás, hideg kéz, hideg láb, fásultság, üresség érzése, vagy a nem érzek semmit, elegem van, nem bírom tovább, utálom magam stb.  érzéseink feloldására többféle stresszoldó lehetőség közül választhat.

Ajánlott a Theta Healing, az One Brain, metamorf masszázs, szorongás, depresszió ellen az Access Bars kezelés.

Párkapcsolati problémák, magányosság, nem felelek meg senkinek, mindenkinek velem van baja, nem vagyok jó semmire gondolatok esetén a Diapozitív Metódust, a magzatkori stresszoldást ajánljuk, vagy az Access Barst.

Ezekről a menükben tudnak bővebben olvasni, kiválaszthatja azt a kezelési módot, amelyik jobban tetszik.

Amennyiben szeretne időpontot kérni, a 20/586-11-79 telefonszámon jelentkezhet be.

Önt a megbeszélt időpontban fogadjuk. tiszteletben tartjuk az Ön idejét, várakoztatás nélkül az ön rendelkezésére állunk.

A stresszoldó kezelések időtartama kb. 60-90 perc, indokolt esetben akár 2 óra is lehet. Ez az idő nagyon gyorsan eltelik. A cél, hogy Ön jobban érezze magát akár rövid, akár hosszútávon is.

További szép napot kívánunk.

 

06-20/586-1179, 30/58-77-363