Oldal kiválasztása

Látásjavító szemmasszázs

Ez a kezelési mód nem egy hagyományos masszázs.

Ebben a kezelés alatt kérdéseket teszünk fel, többfélét is. Inkább a lelki okokat derítjük fel.

Milyenek is lehetnek ezek a kérdések:

Mi az, amit nem vagy hajlandó meglátni, észrevenni?

Mi az, amit annyira nem akarsz meglátni, hogy  a saját látásodat is tönkre teszed?

Hány olyan nézőpontod van, amivel korlátokat, palánkot építesz, csakhogy ne láss meg dolgokat?

Milyenek azok a dolgok, amiket nem akarunk észrevenni? Nem szívesen szembesülünk azzal, hogy azokat, akiket szeretünk, nem viszonozzák a szeretetünket.

Ahogy a mondás mondja: A szem a lélek tükre.” Feltehetjük azt, hogy ha elfogadjuk, hogy a másik ember egy tükör. Visszatükrözi a mi viselkedésünket, mi is az, ami nem teszik benne? Valószínűleg ott van bennünk is legbelül. Feltehetjük a kérdést, akarjuk-e észrevenni ezt önmagunkban?

Előfordulhat olyan is, hogy láttunk valamilyen eseményt, akár tv-ben, vagy egy balesetet, és akár álmodtunk is ezekről. Előfordulhat, hogy ha lelkileg nem tudjuk feldolgozni, visszatér rémálomban, és tudat alatt úgy védekezünk, hogy nem akarjuk látni, és romlik a látásunk.

A kezelés eredményes lehet akkor is, ha gyakori az arcüregi, homloküregi problémánk, gyakran fázunk meg.

Feltehetjük azt a kérdést is, ami a Hegyi doktorban elhangzik: ” Mi az, amit nem vettünk észre?” Mit nem látunk, vagy nem akarunk látni az életünkben.

Ezeket a kérdéseket kezelésen való részvétel nélkül is feltehetjük magunknak. Akár naplót is vezethetünk, hogy mi az, amit látunk, és hogyan hat ránk? Esetleg észrevehetjük, hogy romlik, vagy javul időnként a látásunk is.