Oldal kiválasztása

Masszázsok

A masszázsok fajtái:

Frissítő masszázs

Relaxáló masszázs

Talpmasszázs

A keleti masszázsok: 

Egészségügyi, és természetgyógyász végzettséghez kötött, a hagyományos kínai orvoslás filozófiájára épülő masszázs. A leírásai a természetgyógyászat címszó  alatt találhatóak, mivel ezek speciális szaktudást igénylő masszázsok. Ezek az orvosi kezelés mellett kiegészítik az orvosi terápiát, segítik a szervezet regenerálását. Az ilyen típusú masszázsokat ÁNTSZ engedéllyel lehet végezni. Ehhez több éves tanulás, és gyakorlás szükséges. Azok végezhetik, akik alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként szerepelnek az enkk.hu szakmai névsorában. Egészségpénztári kártya terhére is igénybe lehet venni.  Kérjük masszázs előtt bemutatni az EP kártyát, adategyeztetés céljából.

Fogyasztó masszázs, köpölyözéssel.  Ajánlott a has, és a derék, valamint a combok, csípő fogyasztásához. A fül akupresszúrás pontjainak ragasztásával még jobban fokozhatjuk a hatást.

A masszázsok kérhetőek Teljes test masszázsként, vagy egy-egy feszülő, fájdalmas rész területre.

A teljes test masszázsok időtartama: 60 perc.

Rész masszázsok:

Hátmasszázs

Derék, csípő, masszázs

Vállöv- nyakmasszázs

Fejmasszázs

Arcmasszázs

Ujjak, kéz, csukló, alkar, felkar, váll  masszázsa : különösen ajánlott azoknak, akik irodában sokat használják az egeret a munkájukhoz.

Nyíregyháza,  Miskolc, Tiszaújváros, Tarcal, Tokaj, Erdőbénye, Gönc, Telkibánya, Encs, Abaújszántó, Szikszó, Onga, Hernádnémeti, Gesztely, Hernádkak, Felsőzsolca, Alsózsolca, Sajószentpéter, Kazincbarcika, Sajóbábony, Bükkaranyos, Szirma, Szirmabesenyő, Rakamaz, Bodrogkeresztúr, bodrogkisfalud, Szegi, Szegilong, Tolcsva, Mád,