Oldal kiválasztása

Rólunk

Szeretettel várjuk Önt  természetgyógyász rendelőnkben amennyiben az egészségét szeretné megőrizni vagy betegség esetén az orvosi kezelés kiegészítéseként szeretné igénybe venni a természetgyógyászati módszereket.

Családbarát természetgyógyász rendelőnkben a gyerekeknek játszósarok van kialakítva, mesekönyvek, színezők találhatóak. Amíg az édesanyák masszázson vannak, vagy egyéb teljes csendet nem igénylő kezelésen vannak, addig a gyermek nyugodtan játszhat.

Tiszteletben tartjuk az Ön idejét. A megbeszélt időpontban fogadjuk, nincs sorban állás, és várakozás.

Két vendég között kb. 30 perc szünetet tartunk, így biztosítjuk az Ön számára a diszkréciót. Nálunk nem futószalagon megy a masszázs és a kezelés. Önnek van lehetősége kérdezni is.

Ha Önt családtagja hozza el, akkor a váróban kulturált körülmények között, olvasgatva várakozhat.

Könnyen megközelíthető helyen található a rendelő. Csendes környezet. Ingyenes parkolási lehetőség van az épület előtt.

Az iskolai végzettségeket megtekintheti az IMPRESSZUMBAN, az oldal alján. Itt található szintén az összes összes jogszabályok által előírt dokumentum száma, mely nélkül e tevékenység nem végezhető.

Az egészségügyi szakdolgozók Alap, és Működési nyilvántartásában szerepelünk, amely bárki számára hozzáférhető, és ellenőrizhető. Enélkül nem láthatóak el a beteg emberek.

Betegség esetén kérjük, hogy hozzák magukkal az orvosi diagnózist, leleteket. Természetesen az háziorvos, kezelőorvos hozzájárulása szükséges a természetgyógyászati módszerek, kiegészítő terápiaként való alkalmazáshoz.

Számos betegség esetén nem alkalmazható mozgás, vagy masszázsterápia, sem az akupresszúra. Ebben az esetben nagyon egyszerű módszerekkel segíthetjük Önt.

Sok betegség hátterében lelki problémák állnak. ezekben az esetekben a stresszoldó módszerek segíthetik a mihamarabbi felépülést a betegségekből, vagy a fájdalmak csillapításában is segítséget nyújthatnak.

Krónikus, évek óta fennálló fájdalmak esetében is segítettünk már. Megjegyezni kívánjuk, hogy nem csodaszerről van szó, hanem a stresszek csökkentése során indulhat el az öngyógyító folyamat.

Kiss Tibor

egyéni egészségügyi vállalkozó

Kiss Tiborné

szakmai tanácsadó