Oldal kiválasztása

A kineziológia hogyan segíthet a a stresszes minden-napjainkban?

Kineziológia One Brain módszer vagy kineziológia Touch for Health?

  • mindkét módszer csodálatos
  • a Touch for Health régebbi
  • az One Brain módszert alapja a Touch for Health

Röviden:

– mindkét módszer segít a múltbeli fájdalmaink elengedésében, múltbeli lelki sebeink, lelki sérüléseink feldolgozásában. A fájdalmas emlékeinkre gondolva befeszülnek izmaink, romlik a vérkeringésünk. Ezt megfigyelhetjük magunkon. Ha stresszes helyzetbe kerülünk, ökölbe szorulhat a kezünk. Ez az amiről tudunk. Amit nem tudunk kontrollálni az az, hogy látszólag nem történt velünk semmi, mégis feszültek, idegesek vagyunk. Az izmaink emlékeznek. Ezeket az izmainkban rögzült emlék lenyomatokat oldhatjuk fel ezzel a módszerrel.

Bővebben:

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk Önöket kineziológiai alapú stressz oldásra.Testünk emlékszik minden impulzusra, és a hozzá kapcsolódó érzésekre érzelmekre, ami valaha ért bennünket. Izomtesztelés segítségével hozzájuthatunk az izmainkban és a tudatalattinkban őrzött információkhoz, eseményekhez. Előfordulhat, hogy már nem emlékszünk ezekre. Mire gondolhatunk? Lehet, hogy feldolgozatlan emlékként ott van egy eltört baba, vagy kisautó. A jelenben, jelenlegi életünkben nincs olyan esemény, amely indokolhatná azt a belső feszültséget, ami szinte ki akar robbanni belőlünk. Történhetett valamilyen veszteség, vagy egy koccanás az autónkkal, ami aktiválta ezt a nagyon, nagyon régi “veszteség” élményt. Itt már nem a tényleges értéken van a hangsúly, hanem magának a veszteség érzetén. Ezt meg lehet szüntetni néhány kezeléssel. A stressz olyan, mint a folyóka, teljesen körbe vesz bennünket. Egy-egy kezeléssel igyekszünk a kiváltó okot, a gyökerét megtalálni.

Előfordulhat, hogy megmagyarázhatatlan félelmek szorongást okoznak. Ebben az esetben inkább az Access Barst, vagy a Diapozitív Metódust ajánljuk. A magzati korból hozott stresszek oldása hatékonyabb lehet.

 

Igyekszünk figyelembe venni a hatékonyabb kezelések választásával, az egyedi, személyre szabott kezelési módszereket.

Jelenleg Magyarországon 7 féle #kineziológiai ággal találkoztunk. A legismertebbekből lehet külön vizsgát tenni. A #Tree in One Concept, #One Brain ágából, a III. modul után, a #Touch for Health, #Gyógyító #érintésből a IV. modul után,  és Brain Gym-ből.

 A Tree in One Concept, ONE BRAIN rendszerből IV modult végeztünk el. A Touch for Health-ból szintén 4 modult tanultunk meg. Ezen módszerekkel kiválóan csökkenthetőek a hétköznapi feszültségek, konfliktusok okozta szorongások. Társadalmunkban a teljesítmény kényszer, megfelelési kényszer miatt rengetegen betegedhetnek meg. A kineziológiai módszerekkel a stresszoldás során az izmok feszülése is csökkenhet.

Vállalkozóknak, menedzsereknek üzletembereknek kifejezetten ajánlott. A mai világunkban rendkívül fontos, hogy frissek, energikusak legyünk, észre vegyük a lehetőségeket. Nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is jótékony hatású a tanulásban, a vizsgák előtt is.

 A távolabbi tervünk a Stressz Release megtanulása, ami magyarul wellness kineziológia, a jó közérzet kineziológiája.

Gyerekek tanulás fejlesztésére pedig az EDU-K, vagyis a Brain Gym tanfolyam elvégzését tűztük ki célul. Az I-IV. tanfolyam elvégzésével megtanuljuk a Brain Gym (Agytorna) kineziológiai módszert alkalmazni.

Reméljük, hogy sikerül elérni a céljainkat, és a terveinket, és minél jobban tudjuk ellátni a munkánkat, és segíthetünk Önöknek.

Mindig van DIÁK kedvezmény, általános, és középiskolás diákoknak. Tanulási nehézségek esetén érdemes figyelni a Facebook oldalunkat is.

Azon általános iskolás, középiskolás diákoknak, akik félévkor vagy év végén megbuktak, vagy év közben bukásra állnak  valamilyen tárgyból, 90 % kedvezménnyel vehető igénybe a szolgáltatásunk.

Ár: 12.000.- Ft/fő/alkalom

Egy kezelés általában kb. 60-90 percet vesz igénybe.

Bejelentkezés: 20/586-11-79, vagy 30/58-77-363

Természetesen a kezelés előtt lehetőség van megbeszélni, melyik módszer lehet hatékonyabb, és kezelés után lehetőség van megbeszélni az eredményeket, a feljött negatív érzéseket. Így ezzel együtt akár 2 órát is lehet számolni minimum, az első alkalommal.