Oldal kiválasztása

Stressz kezelés, stresszoldás, stresszek leépítése, relaxáció

A boldog élet titka, a kiegyensúlyozott, harmonikus élet. Mégis életünk során gondosan felépítjük a stressz várunkat. Idegesek, feszültek vagyunk. Olykor a düh, bosszúság sem áll távol tőlünk.

A távol-keleti kultúrákban a meditációnak, a lélek elcsendesedésének hagyományai vannak. Egy kellemes relaxációs zene, egy félórás pihenés rendkívül jót tesz az egészségünknek. Mindennapi szokásunkká lenne jó tenni a relaxációt, meditációt. A nagyvállalatoknál, menedzserek már felismerték a stresszoldási lehetőségeket, és élnek is ezekkel a lehetőségekkel. Megkönnyíthetik a saját maguk életét.

Amennyiben a stresszek feldolgozásához, csökkentéséhez minket választ, a titkát megőrizzük. Csak olyan stresszoldási módszerrel dolgozunk, ahol Ön végig a tudatánál van. 

Számtalan betegség esetén szerepel a stressz, mint lehetséges kiváltó ok.

Vannak különböző stresszoldó kezelések. Érdemes kipróbálni többfélét, hogy tudd, hogy

MI MŰKÖDIK NEKED?

Nem vagyunk egyformák. Van aki becsukja a szemét, és képes ellazulni, meditálni, és van, akit ez már stresszel. Javaslom nem add fel, biztos vagyok benne, hogy találsz olyan módszert, ami Neked, Nálad is működik. Lehet, hogy még nem tudsz róla, nem tudod a nevét, és egyszer megérint egy mondat, egy plakát.

Ami a fontos, hogy tegyünk Önmagunkért.

Számtalan kutatás található az interneten a meditáció, relaxáció jótékony hatásáról.

A rendelőnkben is megismerhető többféle stresszoldó módszer, többféle stresszoldó technika.

Tanfolyamokat is szervezünk.

  • Nyolc Brokáttekercs csikungot
  • Access Bars tanfolyamot