Természetgyógyász rendelő, természetgyógyászat

Kiss Tibor egyéni egészségügyi vállalkozóként, Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjaként, ÁNTSZ engedéllyel, Működési igazolvánnyal üzemelteti a természetgyógyász rendelőt.

Ön Egészségügyi problémával, meglévő orvosi diagnózissal fordulhat hozzánk. A természetgyógyászat az orvosi mellett kiegészítő gyógymód.

Fontos a bizalom, a természetgyógyászati tevékenységre előírt :Természetgyógyászati ellátás (869005) szakmakódja szerepel a vállalkozói igazolványban, Ön ezt bármikor ellenőrizheti.

A Kiss Tibor egyéni egészségügyi vállalkozó a természetgyógyász törvénynek megfelelően rendelkezik a természetgyógyászati tevékenység szakmai vizsgájával. Bizonyítványok megtekinthetőek a természetgyógyász rendelőben. Engedély szövege a weboldal alján az impresszum részben is olvasható, ezen engedély eredeti példánya megtalálható a természetgyógyász rendelőben. Ön ezeket személyesen is ellenőrizheti.

Mi a természetgyógyászat, és mi nem az? Sokan teszik fel a kérdést. Van államilag elismert képzés, és van rengeteg alternatív gyógymód. Hogyan igazodhatunk el ezek között?

“A 11/1997 NM rendeletnek, és a 40/1997. Kormányrendeletnek megfelelően ma a komplementer gyógymódok az egészségügy részei- függetlenül attól, hogy ki mit gondol róla egyénileg. A szakmát gyakorlók mindannyian az egészségügyi ellátórendszer kötelező kamarai tagsággal rendelkező szakemberei, ismerve szakmájuk, felelősségük és lehetőségeik határait.”(Prof. Dr. Hegyi Gabriella Ph.D.tanszékvezető PTE ETK Komplementer Medicina Tanszék ) Forrás: egészségkalauz