Oldal kiválasztása

Részt vettünk Mádon az egészségnapon.  Következő egészségnap, ahol részt veszünk Miskolcon lesz, a Vörösmarty Művelődési házban. (VOKE)

Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük azokat az egyszerű módszereket, mellyel sokat javíthatunk az életminőségünkön. Az életmódváltásba könnyen beilleszthető a masszázs terápia, a mozgás terápia, és a légzés terápia. Fontos célunk az egészséges életmód népszerűsítése. A stresszeink oldása ma már elengedhetetlen a boldogabb élet lehetőségeinek megéléséhez.

 

“2018.02.21-én szerdán Révészné Klinghammer Éva szervezésében egészségnapot tartottunk. Megismerhettük a mai modern táplálkozás előnyeit és hátrányait, betekintést nyertünk a masszázs világába, a gyógykövek és gyógynövények birodalmába, valamint a jóga rejtelmeibe. A látogatók ingyenesen vehettek részt vércukor és vérnyomás mérésen, talp és vállmasszázson, kóstolhattak mádi gyümölcsleveket és gyógyteákat. A Hegyaljai szappanok, gyógykövek, zeolit termékek közül válogathattak. Az előadások után jóga foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők. Nagyon szépen köszönjük a részvételt az előadóknak, a termékeiket ismertetőknek és minden kedves megjelent vendégünknek.Úgy érzem nagy sikert aratott a rendezvény, amelyről a képek önmagukért beszélnek.” (Forrás: Mádi MŰV.Ház weboldala)

Az eseményről készült fotók megtekinthetőek az alábbi linken.

http://www.mad.info.hu/hirek/egeszseg-nap-madon?lang=de

 

A Facebookon az alábbi linkre kattintva megtekinthetőek a fotók az eseményről:

https://www.facebook.com/pg/M%C3%A1di-M%C5%B1vh%C3%A1z-1730661527170921/photos/?tab=album&album_id=2093586447545092