Oldal kiválasztása

Nemcsak egészséges emberek közérzetjavítása a célunk, hanem a gyógyítás is. A szerencsi járásban az egyetlen ÁNTSZ engedéllyel rendelkező természetgyógyász rendelő a miénk. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, a hivatalos jogszabályi természetgyógyász tanfolyamokkal, és az alternatív gyógymódok megismerésével.

Nagy hangsúlyt fektetünk a stresszek oldására. A mai világban rengeteg a stressz, és sokan elzárkóznak az alternatív gyógymódoktól. Igyekszünk felvilágosítani a hozzánk fordulókat, hogy a rendszeres mozgás, csikung gyakorlatok, masszázs, stb módszerekkel lényegesen csökkenthető a stressz. Nagyon sok az úgynevezett stresszbetegség, melyek megelőzhetőek lennének.

Előadások, tanfolyamok szervezésével segítjük a hozzánk fordulókat a jobb életminőség megtalálásában, elérésében.

A rendszeresen végzett masszázsokkal csökkenthető a fáradtság, a feszültség. Megtapasztalható a kellemes ellazult állapot. Többféle masszázst ismerünk, és alkalmazunk. Személyre szabottan választjuk ki a legmegfelelőbbet. Van idő beszélgetni, ami fontos a mai világban. Az államilag elismert természetgyógyász szakmai vizsgák része a természetgyógyász eskü letétele, mely tartalmazza a titoktartási kötelezettséget. Ami a rendelőben elhangzik, az ott is marad.