Oldal kiválasztása

Nagyon örülünk a visszajelzéseknek, és biztatunk mindenkit, hogy ossza meg a saját tapasztalatait a Facebookon az Arany Bambusz természetgyógyász rendelő Facebook oldalán is, vagy akár személyes üzenetben, melyet név nélkül megjelentethetünk.

Eset tanulmány:

“Hetekig fájt a derekam, nem mentem orvoshoz, így egyre rosszabb lett. Alig tudtam mozogni. Felkerestem a házi orvosomat, aki megvizsgált, és javasolta az állapotomra a masszázst.  A barátom Tibit javasolta, megadta a telefonszámát. Szerencsére volt szabad időpontja. Kételkedtem, hogy jó lesz-e, mert még soha nem masszíroztattam magam. A kezelés előtt kitöltött Tibi egy állapotfelmérő lapot, rengeteget kérdezett, mielőtt el kezdett masszírozni. Aláírtam, hogy az általam elmondottak a valóságnak megfelelnek. Majd segített levetkőznöm a masszázshoz.

Először nagyon érzékeny volt a derekam, és a hátam is. Csodálatos volt érezni, hogy oldódik a feszültségem, és megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy jó helyen vagyok. A masszázs után fel sem tűnt, hogy egyedül tudok felöltözni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy semmi feszülést nem éreztem, mikor lehajoltam a cipőfűzőmet megkötni. Csodálatos érzés. Megbeszéltük, hogy inkább havonta egyszer elmegyek masszíroztatni, ha érzem, hogy rosszabbodik a hátam, és a derekam, akkor gyakrabban. Most már tudom, hogy elkerülhető ez a rettenetes fájdalom, amit éreztem. Mindenkinek ajánlom a megelőzést. Nem éri meg halogatni. Tibi mutatott két egyszerű torna gyakorlatot, azt végzem mindennap reggel és este 5-10 percig, és tényleg semmi bajom azóta sem.”Köszönöm.

Köszönjük a visszajelzéseket.

Arany Bambusz természetgyógyász rendelő Szerencs dolgozói