Oldal kiválasztása

Fontos célunk a Szerencs és  vonzáskörzetében lakók egészségének megőrzése, betegség megelőzés, betegségek esetén a gyógyulási idő lerövidítése. A panaszok, fájdalmak csökkentése természetgyógyászati módszerekkel, az orvosi kezelések kiegészítő tevékenységeként, orvosi ellenőrzés mellett.

Hivatásunknak tekintjük a természetgyógyászati módszerek népszerűsítését. Vannak betegségek, amelyeknél kizáró ok lehet a masszázsterápia, és az egyéb gyógymódok. Ezekben az esetekben lehetőség van megismerni különböző stresszmentesítő technikát, vagy részt vehetnek konzultációkon.

Fontos feladatnak tekintjük a megfelelő folyadékfogyasztás népszerűsítését. A kezelőlap felvételekor kiderül, hogy sokan egyáltalán nem isznak vizet. Előfordul, hogy délután 5-kor a reggeltől bevitt folyadékmennyiség 1-2 kávé, és 1 tányér leves. Jó esetben egy reggeli tea is belefért. Ilyen esetekben a fizikai fájdalmak, panaszok a napi kb. 1,5 liter folyadék bevitelével csökkenthető. Ha meglévő betegség során a kezelőorvos előírja a napi minimális-maximális folyadék mennyiséget. A kezelőorvos utasítását, előírását be kell tartani, a gyógyulás érdekében.

Hamarosan megrendezésre kerül ismét a szerencsi Aranybambusz természetgyógyász rendelőben a tavaszi egészség nap.

– A jelentkezők részt vehetnek a számítógépes állapotfelmérésen. Ezen állapotfelmérés a 12 meridián energetikai grafikonját mutatja meg. Irányt mutat az energetikai egyensúly állapotára. Valamint a fül pontjainak kezelésére tesz javaslatot. Lehetőség van arra is, hogy az eredményt megküldjük az ön email címére, így összehasonlítható a változás, javulás is.

– A természetgyógyászati tevékenység körébe tartozik az alternatív mozgás és masszázsterapeuta által végzett állapotfelmérés. A helyes testtartás kulcsfontosságú az egészségünk megőrzéséhez. Amit még vizsgál a mozgás- és masszázsterapeuta, az a testünk szimmetriája.

– Igény szerint kezelési terv készülhet

Előadások kerülnek megtartásra a hivatalos 11/1997. NM rendelet, vagy ahogy a hétköznapokban említjük egyszerűen, a természetgyógyász törvény adta lehetőségekről.  Konzultáció a különböző gyógymódokról.

– Előadások az alternatív stresszoldó lehetőségekről

  • A nap közös meditációval zárul.

Lehetőség van csak az előadásokon részt venni. Ennek helyszíni díja: 2.000.- Ft.

Belépődíj: 3.000.- Ft a helyszínen, elővételben 2.000.- Ft.

Jelentkezés: aranybambusz@aranybambusz.hu

amennyiben az emailra 24 órán belül nem érkezik válasz, akkor kérem a kissne.katika1@gmail címre ismételje meg az elővételi szándékát.

Köszönjük érdeklődését.

További szép napot kívánunk.

A tevékenység végzéséhez rendelkezünk a megfelelő iskolai végzettséggel, a jogszabályi előírásoknak megfelelően. A betegek természetgyógyászati ellátásához előírt ÁNTSZ engedéllyel rendelkezünk.Az Impresszumban a weboldal alján bővebb információ található a vállalkozásról.