Oldal kiválasztása

A mai #életmódunkhoz hozzátartozik a rendszeres #masszázs, és a #stresszoldás.

A #krónikus, évek óta fennálló #fájdalmak hátterében is lehetnek évek óta #megoldatlan #lelki problémáink.

Érdemes a masszázst, és a stresszoldást kombinálni. Van, amikor már 1-3 alkalommal jelentősen csökkennek a fájdalmak. Sőt előfordul, amikor #évek #óta# fennálló #fájdalom néhány kezeléstől elmúlik.

Ezek nem csodamódszerek, és nem mindenkinél egyformán hatnak. Már az első kezelés, masszázs során kiderülhet a kellemes ellazulás, mely akár fájdalom csillapító hatású is lehet. Érdemes egy próbát tenni, hogy saját magunk tapasztaljuk meg, valóban csillapíthatóak-e a fájdalmak, a  kezelések alatt?

Amikor helyileg nem kezelhető a panasz, annyira fájdalmas a testrész, akkor érdemes olyan kezelést kérni, amelyik beszélgetésen alapul. Több kutatási eredmény is megtalálható az interneten, amelyben a fájdalmak enyhüléséről számolnak be a meditálók.

Előfordulnak csodaszámba menő esetek, amikor akár az első fél órában is csillapodhatnak a fájdalmak. Ha Önnek már elege van a krónikus fájdalmakból, és évek óta jár különböző kezelésekre. Szeretettel várjuk rendelőnkben. Kérjük adjon esélyt nekünk is, tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk.