Oldal kiválasztása

Mozgás és masszázsterápiával, akupresszúrával, és meditációkkal csökkenthető a magas vérnyomás. természetesen ezek a kezelések az orvosi terápia mellett vehetőek igénybe. Gyógyszerek adagjának csökkentése, csak a kezelőorvos kifejezett utasítására történhet.

A magyar lakosság 55%-a valamilyen krónikus betegségben szenved, és ezek közül is kiemelkedő – 31% – a szív- és érrendszeri betegség.

Magyarországon kiemelkedően sok az infarktusok, agyvérzések száma a lakosság számához képest, 49%-ának a hátterében a magas vérnyomás áll.

Ilyen esetekben célszerű az életmódváltás. Vannak olyan esetek, ahol más betegségek kizárják a kocogást, a megterhelő mozgást. Ezekben az esetekben célszerű naponta sétálni. Először csak keveset, majd akár félórát, vagy többet. Itt fontos, hogy nem a másokhoz viszonyított teljesítményünket vegyük alapul. Fontos, hogy a séták időtartamát fokozatosan emeljük.

Az akupresszúrás pontok masszírozásával oldjuk a testünkben, izmainkban lévő feszültséget. Akár naponta többször is alkalmazható önmagunkon. Ez a módszer mások segítsége nélkül, saját otthonunkban, akár munkahelyen, vagy vonaton, buszon ülve is egyszerűen kivitelezhető.

A mozgásterápia javasolt napi időtartama a betegek állapotától függ. Itt is fontos a fokozatosság elve.

A légzőgyakorlatokkal, vizualizációval is nagyon sokat segíthetünk önmagunkon.

Fontos, hogy megtanuljuk a stresszek kezelését, kiderítsük a problémák okát.

Számtalan természetgyógyászati kezelési mód létezik, amelyik segíthet.

Az egészséges életmód kialakításának segítségére lehetnek az egészségpénztári szolgáltatások is.Ezek a szolgáltatások egészségpénztári tagok részére kedvezményeket nyújthatnak. Egészségpénztárak csak azokkal a természetgyógyász rendelőkkel szerződnek, melyek ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek.

Amennyiben Ön szeretné igénybe venni a természetgyógyászati kezeléseket, kérjük jelezze felénk, szívesen szerződést kötünk az Ön egészségpénztárával is.

Rendszeresen szervezünk Nyolc Brokáttekercs csi-kung tanfolyamot, nemcsak a szív, és érrendszeri panaszokban szenvedőknek, vagy krónikus betegségben szenvedőknek, hanem egészséges embereknek is.

Az egészség megőrzése mellett energikusabbak, fittebbek leszünk.

Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást a betegségéről, a segítési lehetőségekről, szeretettel várjuk természetgyógyász rendelőnkben. Az időpontot bejelentkezés alapján adjuk, kb. 1-2 hét a várakozási idő.

A természetgyógyász rendelés magánpraxisban, vállalkozásban történik. Nincs várakoztatás. Tiszteletben tartjuk az Ön idejét. A megbeszélt időpontban fogadjuk. A rendelés nem futószalagon történik, van időnk Önre. Bátran kérdezhet.

Amennyiben ön csak a keleti masszázst szeretné igénybevenni, lehetőség van 1-2 gyakorlat megtanulására is, amely hatékonyan segíthet, az állapotjavulásban. A számítógépes állapotfelméréssel feltérképezzük az Ön állapotát. A 12 meridián állapotát, a szerórát, és az 5 elemtan figyelembevételével. Terápiás tervet készítünk, Önnel együtt. A kezelés személyre-szabott, a lehető leghatékonyabb költséggel, az Ön számára. Az állapotjavulás változásával módosítható.  A kezelések után, amennyiben javulás történik, lezárjuk a terápiát. Ebben az esetben díjmentesen újra elvégezzük az állapotfelmérést, így ellenőrizhető az állapotváltozás, és a javulás.