Oldal kiválasztása

Eset tanulmány:

Kliensünk #nőgyógyászati probléma miatt fordult orvoshoz. Az orvos 1 hónapra  adott időpontot műtétre. A Hölgy nagyon maga alatt volt, felkeresett bennünket. Mivel egy hónapja volt a műtétig, úgy gondolta, ha nem is lehet visszafordítani az állapotát, legalább lelkileg megerősödik, felkészül a műtétre.

Javasoltuk, hogy konzultáljon orvossal a biológiai daganatkezelésről is., Ő a magzatkori stresszoldást, valamint a #Theta #Healinget választotta. A magzatkori stresszoldás, kezelések során derült ki, hogy fiúnak várták a szülei. Fiús nevelést kapott. Az édesanyját is rengeteg stressz érte, mikor Vele volt várandós. A Theta Healing segítségével sikerült beazonosítani a problémák eredetét. Ezek a gyökérproblémák egészen a nagymamáig voltak visszavezethetőek. A hölgy mindennap hallgatott meditációs, relaxációs zenét, amennyire tudott, próbálta #vizualizálni, hogy #egészséges, minden sejtje jól működik. A műtét elmaradt, azóta jár rendszeresen kontrollra.

Nem mindig történik ilyen változás, illetve ennyire gyorsan. Érdemes megpróbálni a #magzatkori, és #alternatív kezeléseket, hiszen már 1-2 alkalom is segíthet. Van aki ezen kezelések után tapasztalja meg a nyugodtság érzését. A saját lelki béke megtalálása lehetséges gyógyszerek, alkohol, drogok nélkül is. Ha nem vagyunk stresszben, észrevehetjük, hogy a műtétekig még van idő ÖNMAGUNKRA. Van idő ÖNMAGUNKKAL törődni, #kedvesnek lenni magunkhoz. Ha kilépünk a hétköznapi megoldhatatlannak tűnő #problémákból, stresszekből, észrevehetjük, hogy számtalan módszerrel segíthetünk magunknak. Lehet, hogy a műtétek nem kerülhetőek el, valószínűleg a műtét okozta stressz feldolgozása gyorsabb lehet, ha megismerjük a stresszoldó technikákat, és alkalmazzuk.

Biológiai nőgyógyászati daganatkezelés  egy “viszonylag” új eljárás, érdemes szakembert, olyan orvost felkeresni, aki ennek a területnek a specialistája. Az elváltozások a rendszeres szűrővizsgálatokkal a kezdetekkor észrevehetőek. Van idő a gyógyulás, kezelés kiválasztására. Természetesen, ha azonnali műtétre van szükség, fontos betartani a kezelőorvos utasításait.

Sokszor felmerül, hogy lehet-e daganatos betegeket masszírozni?

Az általános szabály az, hogy inkább ne, mert bárhol a testben áttétek képződhetnek.

Előfordulhat, hogy az onkológus diagnózisa alapján ez nem kizáró ok. Ilyen esetekben érdemes írásban kérni, hogy a kezelőorvos javasol-e egy gyengébb, frissítő masszázst. A betegség, a panaszok függvényében.

Akupresszúrás kezelés végezhető-e?

Vannak akupresszúrás pontok nőgyógyászati problémák kezelésére. De itt is érdemes a nőgyógyász, kezelőorvos írásbeli javaslatát kikérni.

Kineziológiai kezelés javasolt-e?

A kineziológiai módszerekkel általában azokat a lelki blokkokat tudjuk oldani, ami a tudatalattinkban van.

Az ONE BRAIN módszerrel ki tudjuk tesztelni, hány éves korban ért az a stressz, ami jelenleg akadályozza az életemet. Ez bármi lehet. Akár egy óvodáskorból jövő stressz, hogy nem akarunk elmenni otthonról, eltörik, elveszik egy játékomat, vagy megharap egy gyerek. Ezeknek felnőttkorban már nincs jelentősége. Amikor kicsik voltunk, akkor ezek ÓRIÁSI veszteségek voltak az életünkben. Félelmeink alapja is jöhet innen, akár párkapcsolati konfliktusaink gyökere is lehet. Számtalan dolgot rejthet a tudatalattink.

Access Bars kezelés javasolt-e?

Az Access Bars kezelés javasolható mindenkinek. Kutatási eredmények támasztják alá, hogy egy ilyen kb. 90 perces kezelés olyan agyi tevékenységet generál, ami több órás meditációnak felel meg. Kutatás van arra is, hogy a stressz miatt a sejtjeink elliptikus alakot vesznek fel. A stresszek elengedése, megszűnése után a sejtek visszanyerik gömbölyű alakjukat.

Magyar felírattal. Ha nem jelenik meg a magyar felírat, a fogaskerékre kattintva kiválasztható a magyar felírat.

Ha valaki nagyon túlhajszolt, stresszes életet él érdemes megtanulni egyik családtagjának valamilyen #stresszoldó technikát, hogy akár hetente, vagy naponta, amikor szükséges tudja azonnal oldani a feszültséget.