Oldal kiválasztása

A Covid-19,miatt (hétköznapokon koronavírus járványként említett időszakban) bezártuk természetgyógyász rendelőnket. Mint Egészségügyi szolgáltató, a megfelelő feltételekkel, ismét nyitva lehetünk.

Kérjük Önöket, hogy ha betegek, különösen ha lázasak, köhögnek, vagy bármilyen légúti tünetük van, inkább mondják le a megbeszélt időpontot. Jobb az óvatosság, és a fertőzések megelőzése. Ebben az esetben eltekintünk a rendelkezésre állási díj megfizetésétől.

Mivel nemcsak egészséges embereket, hanem betegeket is kezelünk, kérünk mindenkit, vigyázzon Önmagára, és másokra is.

A kezelésekre kérjük hozzanak szájmaszkot. Amennyiben nincs, Szerencsen több helyen is beszerezhetőek.

Érkezéskor kérjük mossanak kezet fertőtlenítőszappannal, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Van várótermünk, mégis kérjük, hogy ha lehet, egyedül érkezzenek a fertőzések megelőzése érdekében.

Korlátozott számban tudunk pácienseket fogadni. Két vendég között szellőztetünk, és fertőtlenítünk. Eddig is így tettünk, két vendég között volt fél órás időtartam, ezt még fokozottabban kívánjuk betartani. Kérjük pontosan érkezzenek.

Néhány kezelés még rizikófaktort jelent, ezekről telefonon érdeklődjenek.

A mozgás és masszázsterápiára, akupresszúrára, bejelentkezés telefonon történik: Kiss Tibor 20/586-11-79, vagy 30/58-77-363. Először csak meglévő vendégkörből, és a hozzánk forduló betegeket fogadjuk.  Számunkra fontos, hogy ha az elmúlt hónapokban a masszázsok kimaradása miatt állapotromlás történt, akkor mindent megtegyünk a javulásért. Csak ezen időszak után tudunk ismét új betegeket fogadni, és egészséges embereket is. Így biztosítjuk azoknak az elsőbbséget, akik az elmúlt 10 év során megtiszteltek bennünket a bizalmukkal.