Oldal kiválasztása

Kedves Vendégeink, Pácienseink!

A korona vírus terjedése miatt mi is otthon maradunk, amikor tudunk. Kérjük tegyék ezt Önök is, hogy a járvány elmúltával ismét találkozhassunk.

Hozzánk beteg emberek is járnak, nemcsak egészségesek. Akinek gyenegébb az immunrendszere nehezebben tudja átvészelni a járványt. Senkit nem szeretnénk kitenni a megfertőződésnek. Emiatt bezártuk a rendelőnket, amíg a járvány elvonul.

Senkit nem szeretnénk megfertőzni a tudtunk nélkül. Amit az új vírusról tudunk, a médiából, az az, hogy nem mindenkire egyformán hat. Vannak, akik észre sem veszik a betegséget, nincsenek tüneteik, és mégis fertőznek. Jobb óvatosnak lenni ebben a helyzetben.

Tudjuk, hogy többen vannak, akiknek az állapota vissza fog esni a masszázsterápia nélkül. Kérjük Önöket, hogy mozogjanak, tornázzanak, sétáljanak. Akiknek az állapota romlik, a járvány elmúltával akár heti 2-3 alkalommal is kedvezményesen fogjuk kezelni, akár 1-2 hónapig, mindaddig, amíg javulást nem érünk el, vagy nem közelít az állapota 2020. márciusi szinthez.Addig is maradjanak otthon, és vigyázzanak magukra, és másokra.

Igyekszünk beszerezni megfelelő védőfelszerelést, nemcsak magunknak, hanem a hozzánk járóknak is a biztonságos kezelésekhez. Erre ígéretet kaptunk, hogy először az orvosokat, és ápolókat stb. akiknek a munkájához elengedhetetlen, azok kapnak először védőeszközöket. Aztán jöhet a többi szakma is. Addig is türelmüket, és megértésüket kérjük.

Amit tehetnek Önmagukért:

– pihenjenek, olvassanak, tanuljanak,

– tornázzanak, mozogjanak, akár táncoljanak,

– ilyen helyzetben jót tesz az ima, a relaxáció, meditáció, sőt akár egy telefon beszélgetés is szebbé teheti napjainkat, kinek mi válik be,

A fertőtlenítő szerek már elérhetőek lesznek lassan, lesz a MOL kutakon kézfertőtlenítő gél 2 literes, és felületfertőtlenítő 2 literes kiszerelésben. Hamarosan kaphatóak lesznek. Ezek használatával csökkenthetőek lehetnek a fertőzések.

A tömeg elkerülése sajnos vidéken nem annyira megoldható. Sajnos kevés bolt van, amelyik házhoz szállítást vállal, vagy összeszedik az árut, és átvevő pontokat alakítanak ki, hogy minél kevesebb időt töltsenek el a vásárlók az eladó térben. Erre javasoljuk, hogy a lehetőségekhez mérten próbálják csökkenteni a boltokban töltött időt, bevásárló listával menjenek. Mindenki szakértője az életének, hogyan tudja megoldani, csökkenteni a boltokba járást. Ezzel nagyon tehetünk magunkért, az eladókért, és másokért.

Kérjük figyeljék a hivatalos korona vírus oldalt, ott hiteles információkat kapnak az aktuális helyzetről, és a teendőkről.

Szerettük volna Önökkel interneten tartani a kapcsolatot, de az internet szolgáltató nem vállalta a bekötést a társasházba, mert nem adottak a feltételek. Erre még megoldást keresünk.

 

Legyen szép napjuk.

“Aranybambusz” Természetgyógyász Rendelő munkatársai

Tibi és Katalin