Oldal kiválasztása

A legolcsóbb mozgás a séta és a futás. Napi 30-60 perc séta jólesik a szervezetünknek. A futás előtt érdemes megkérdezni a háziorvost, hiszen futást kizáró okok lehetnek különböző akut, vagy krónikus betegségek.

Túra ajánlatainkat kiegészíthetik a városunkba látogatást.

Természetgyógyász rendelőnkben, szeretettel várjuk nemcsak a helyi ill. a környéken lakókat, hanem a Szerencs környékén kirándulókat is.   Tokaji hegy, Hegyalja településein,csodás tájain, Tarcal, Mád, Tállya, valamint Boldogkőváralja, Vizsoly, Gönc, Telkibánya különleges élményeket nyújtanak a kikapcsolódni vágyóknak. Az Erdőbénye Aranyosi völgyben feltöltődhetnek, érdemes kirándulni ezen a környéken is.A természet szépségeinek felfedezése során harmóniába kerülünk önmagukkal.

 A környező városok Miskolc, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Encs, Gönc látnivalói, a környéken található múzeumok szintén élményt jelenthetnek az idelátogató turistáknak.

Az esős napok borús hangulata ellen, javasoljuk természetgyógyász rendelőnk felkeresését. Ahol többféle masszázs, egészségmegőrző,  frissítő masszázs, kínai masszázs, japán gyúró masszázs, akupresszúra kezelések, állapotfelmérés vehető igénybe.   előzetes bejelentkezés szükséges.,

Szerencs B-A-Z Megyében található kisváros. Miskolc és Nyíregyháza felől autóval és vonattal könnyen megközelíthető.

Miskolcról Szerencs,  fél óra alatt megközelíthető.

Nyíregyházától Szerencs  kb. 1 órás út autóval.

Szerencsről:

Hegyalja-kapuja. Az idelátogatók az Árpád hegyi túra során gyönyörködhetnek a kilátásban és megkóstolhatják a helyi pincékben érlelt kiváló minőségű borokat. A szerencsi várban található az országban egyedülálló képeslap gyűjtemény. Gyönyörű a szerencsi várkert. Szerencstől 20 kilométerre található a tokaji hegy, ahol szintén kellemes túrákat lehet tenni. Természeti szépség a Tisza és a Bodrog folyók találkozása.

BAZ megyében kirándulnak, érdemes túrázni Komlóskán is. A vizsolyi bibliát érdemes megtekinteni, valamint ellátogathatnak a Regéci várhoz is. Gyalogtúra Mogyoróskáról igazi #egészséges #életmód, a friss levegőn. Távol a városi környezettől, zajoktól, a csend szépségében élvezhetjük a madárdalt.

Telkibánya múzeumába is érdemes ellátogatni.

Tállya, Európa közepe.

Szerencs környéki települések:

Abaújalpár, Abaújkér, Abaújszántó, Alsóberecki, Arka, Baskó, Bodroghalom, Bodrogolaszi, Boldogkőújfalu, Boldogkőváralja, Cigánd, Dámóc, Erdőbénye, Erdőhorváti, Felsőberecki, Felsődobsza, Gibárt, Golop, Györgytarló, Háromhuta, Hercegkút, Hernádbűd, Hernádcéce, Karcsa, Karos, Kenézlő, Kisrozvágy, Komlóska, Korlát, Lácacséke, Makkoshotyka, Nagyrozvágy, Olaszliszka, Pácin, Pere, Rátka, Révleányvár, Ricse, Sárazsadány, Sárospatak, Semjén, Sima, Szegi, Szegilong, Tállya, Tiszacsermely, Tiszakarád, Tolcsva, Vajdácska, Vámosújfalu, Viss, Vizsoly, Zalkod, Zemplénagárd

A Taktaköz, és a Tisza területe is érdekes lehet, aki szeret horgászni, érdemes a helyi horgászegyesületek kezelésében lévő területekről információkat beszerezni.  Csobaj, Girincs, Kesznyéten, Kiscsécs, Oszlár, Prügy, Sajóörös, Sajószöged, Taktabáj, Taktaharkány, Taktakenéz, Taktaszada, Tiszaladány, Tiszalúc, Tiszapalkonya, Tiszatardos, Tiszaújváros

A horgászat szerelmesei ellátogathatnak a Hernád és a Bodrog partjára is. A folyókhoz is, és a környező településeken i túrázhatnak. Megkóstolhatják a finom borokat is. Szerencstől autóval,  elérhető települések.

Alsódobsza, Aszaló, Bekecs, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Bőcs, Gesztely, Halmaj, Hernádkak, Hernádkércs, Hernádnémeti, Legyesbénye, Mád, Megyaszó, Mezőzombor, Monok, Nagykinizs, Onga, Sóstófalva, Szentistvánbaksa, , Szikszó, Tarcal, Tokaj, Újcsanálos