Oldal kiválasztása

Akik hosszabb útra mennek autóval, elég gyakran tapasztalják, hogy megfájdul a fejük, hátuk, derekuk.

Az autóvezetés nagyon igénybe veszi a szervezetünket. Útjainkon oda kell figyelnünk, hiszen egy félre pillantás alatt,, akár több 10 méter is megtehetünk. Érdemes odafigyelni a folyadék fogyasztásra. Sokan nem szeretnek megállni autós pihenőkön, és emiatt nem isznak folyadékot. Ez okozhat akár migrén szerű fejfáját is.

Vezetés közben a lábainkat, talpunkat, térdünket nem lehet tornáztatni. Különböző kutatások vannak, hogy óránként, vagy másfél óránként álljunk meg. Tornázzunk, mozogjunk 5-10 percet. Ezeket a szüneteket érdemes betartani, mert meghálálja a lábunk. Estére kevésbé fog fájni, és aki arra hajlamos, nem dagad fel annyira, ahogy szokott.

Akik a munkájuk során naponta több száz km-t vezetnek különösen jó, a hátmasszázs és a talpmasszázs.

Ajánlott időtartam egy órás teljes testmasszázs, és 30 perces talpmasszázs.

A különböző gyógynövényekből készült masszázs olajok közül a levendula illata segíti az idegrendszer megnyugtatását, jótékony hatású lehet a fájó, túlterhelt ízületekre.

A 90 perces test, és talpmasszázs kérhető akciós áron: 6.000.- Ft-ért.

Erősebb fájdalmak, derékfájás, hátfájás esetén, amikor már felkeléskor és fáj mindenünk. A japán gyúró masszázs javasolt. Ez teljesen átmozgatja az ízületeket. Olyan, mintha sportoltunk volna, sőt még másnapra izomlázat is tapasztalhatunk. Ennek ára: 10.000.- Ft.

Derék fájás, hátfájás esetén ajánlott a gyógyító “8 brokáttekercs” csikung gyakorlatsor megtanulása. Az ülő és álló gyakorlatsor helyes mozdulatsorának begyakorlása szakemberrel. Megtanulható a derék, a hát, a helyes testtartás. Így a fájdalom csillapítható. Kevesebb fájdalomcsillapítóra van szükség.