Oldal kiválasztása

A gyógyulás első fázisa az, hogy kiadjuk magunkból azt, ami fáj. (Ana Leigh)

Hatásos lehet, ha elkezdünk naplót írni, milyen érzéseink vannak, milyen emlékek jönnek fel, akár csak egy-egy pillanatra, vagy ha vannak ismétlődő emlékeink.

Előfordulhat, hogy szembesülünk azzal, hogy egyes érzéseink mindig csak ugyanazzal az emberrel kapcsolatosak. Elgondolkodhatunk, hogy mi áll a hátterében.

Javasolt lehet, hogy a naplónk, vagy akár füzetünk baloldalára írjuk a miérteket ? Ezekkel egy szintre a hogyanokat? Mi lehet a megoldás, mit tehetünk, hogyan változtathatunk? Hogyan előzzük meg? Akár azt is le lehet írnunk, mit kellett volna mondanom? Ha legközelebb megtörténik, hogyan reagálok?

A legtöbb betegség mögött lelki fájdalom húzódik meg. A legtöbben mindannyian óriási stresszekre, halálesetre, veszteségekre, balesetre gondolnak ilyenkor. Tény, hogy ha váratlanul ér bennünket ilyen hír, és nincs kivel megbeszélni, tehetetlennek érezzük magunkat. Belebetegszünk a fájdalomba. Ekkor jönnek a testi tünetek is. A folyamatos, napi stressz is hatással van ránk, azért jó naplót vezetni, hogy fel tudjuk írni az adott pillanatban. Ha nincs kéznél a naplónk, akkor a telefonunkba is beírhatunk erről néhány szót, vagy emailban elküldhetjük magunknak. Ha ezeket végigvezetjük, akkor fény derülhet régóta húzódó konfliktusokra, melyeket nem vállaltunk fel. Nem szóltunk, amikor kellett volna. Nem tudtuk az önérvényesítést. Esetleg NEM-et kellett volna mondanunk, mégis igent mondtunk arra, amit a hátunk közepére kívántuk volna.

Ha egyedül nem boldogulsz a stresszek feltérképezésével, szívesen segítünk. Az állapotfelmérő műszer is be tud azonosítani néhány régóta húzódó, megoldásra váró érzéseket. Az akupresszúrás pontok mérése segíthet.

A kineziológiai tesztek az izmok állapotát mérik fel, ahol stressz lenyomata van, azok az izmok elgyengülnek. Néhány perc, akár 20 perc alatt is lehetnek változások jóirányba.

Az Access Bars, és a magzatkori stresszoldást a legtöbb vendégünk kipróbálja. Rendkívül jótékony hatású. Teljesen meg lehet nyugodni. Hatása akár 1-2 hétig is eltart. 4-5 kezelés után akár havonta 1 x elég lehet a stresszoldás.

Előfordulhat, hogy a lehangoltságnak, depresszióra utaló jeleknek oka a hormonháztartás. A természetgyógyászoknak tartott továbbképzés keretében a Hormonegyensúly tanácsadói végzettséggel is rendelkezünk. Nincs egyedül a problémájával. Kérjen segítséget, ha fontos Önnek, hogy az orvosi kezelés mellett olyan  természetgyógyász segítségét kérje, aki rendelkezik ÁNTSZ engedéllyel, és foglalkozhat beteg emberekkel, természetesen orvosi felügyelet szükséges. fontos, hogy ha állapotváltozás történik, a gyógyszerszedést csak orvos módosíthatja.

Ha szeretné kipróbálni, forduljon hozzánk bizalommal:

Aranybambusz természetgyógyász rendelő, komplementer medicina

#Aranybambusztermészetgyógyászrendelő

 

Súlyos betegektől megkérdezték, mi az, amit soha nem tennél meg, inkább meghalnál?

Meghalnék a szégyentől …………….

Inkább meghalok, de nem csinálom ezt, azt ………

A bűntudat is lehet erős