Oldal kiválasztása

Éva 28 évesen keresett fel bennünket. A kezén lévő ekcéma hol elmúlt, hol visszament. Hiába kente krémekkel. Volt, amikor már nagyon súlyossá vált, és volt amikor magától elmúlt. Megbeszéltük, hogy akkor kérjen számítógépes állapotfelmérést, amikor a kezén ép a bőr, nem sérült.

Éva kíváncsi volt, milyen lesz. Egy kicsit félve jött. A kéz ujjain, és a láb ujjain az akupunktúrás pontok mérése megtörtént. Az állapotfelmérő műszer a máj, a lép, vese meridián területén jelezte, hogy nem megfelelő az energia ellátása. Néhány pont kezelésével megtörtént a szervezet kiegyensúlyozása.

Beszélgettünk, hogy miért dühös, miért haragszik, mitől fél, mi miatt aggódik? Mivel a vese párkapcsolati problémának a jele, erre is rákérdeztünk. Elmondta, hogy csodálatos férje van, köztük nincs probléma, jó a házassága. Elmondtuk, hogy a párkapcsolat nemcsak a társkapcsolatot, házassági kapcsolat nem megfelelősége. Gondolja át, kivel van konfliktusa, lehet főnök-beosztott, szülő-gyerek, tanár-diák konfliktus.

Éva gondolkodott, hogy mi is van az életében. Ekkor jutott eszébe, hogy anyósa soha nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, amikor egyedül vannak, hogy ne tegyen felé “Epés megjegyzéseket”. A férje jelenlétében rendkívül kedves, de ha nincs ott a férje, akkor megy a “szúrka-piszka.”.

Miután erre rájött figyelte az ekcéma megjelenését. Rájött arra, mikor találkozik az anyósával, 1-2 napon belül erősödik a kezén az ekcéma. Miután tudatosodott, felkészült a találkozásokra. Nagyon kedves volt mindig az anyósával, de igyekezett nem kettesben maradni vele. Javasoltuk vegyen részt stresszoldó kezeléseken. Kipróbálta a kineziológiát, magzatkori stresszoldást. Nagyon tetszett neki. Kíváncsi volt az Access Barsra is.

Hónapok óta nem jött elő az ekcéma a kezén, sikerült megoldania a lelki problémát.

Nagyon örülünk, amikor visszajelzéseket kapunk.

Titoktartási kötelezettségünk van, csak általánosan írhatjuk le a problémákat. Csak a beteg beleegyezésekor közöljük az eseteket.