Oldal kiválasztása

Mikor László ránk talált, már volt mindenféle kivizsgáláson. Volt a házi orvosánál, reumatológusnál,  Nagyon fájt a háta. Már CT-t is csináltatott, de semmiféle elváltozást nem mutatott ki sem a vérvétel, sem a röntgen. Lászlónak ismerősei már egy évvel ezelőtt ajánlottak bennünket. Ő inkább az orvosi kezelésektől szeretett volna eredményt. László nagyon jól tette, hogy először a háziorvosához fordult, aki továbbküldte a szakorvoshoz.

“Bár hamarabb jöttem volna”

Megtörtént az orvosi kivizsgálása. Mivel egészségesnek lett nyilvánítva, a háta még mindig fájt, eljött hozzánk. Látszott rajta, hogy el sem tudja képzelni, mi fog történni a természetgyógyász rendelőben. Először beszélgettünk, felvettük az adatokat. Elmesélte, hogy azt mondták neki, hogy valószínűleg lelki oka van a hátfájásának, mert a laborleletek nem mutatnak semmi elváltozást. A tájékoztatás arról is szólt, mindent megteszünk, amit emberileg lehet, amit tanultunk. Csodát tenni nem tudunk. El is fogadta. Azt mondta, nem hisz a természetgyógyászatban. Elmondtuk, hogy nem is kell hinnie, akkor is lehet javulás, ha izomfeszülés okozza a fájdalmát. Megbeszéltük a lehetőségeket.

A keleti masszázst választotta először. Kezdetben szokatlannak találta, hogy a talajon lévő masszázs tatamira feküdjön. A masszázs alatt a hát izmai szinte görcsösen feszültek, és a masszázs során ellazultak.

3 masszázs után enyhültek a fájdalmai. Javasoltuk, hogy jöjjön még a teljes fájdalom megszűnéséig, nehogy visszaessen, illetve tartósan megmaradjon az eredmény. A javasolt mozgás gyakorlatokat is tudta végezni. Először csak napi 3-3 percet, reggel, és este,  majd 5-5 percig, és így fokozatosan. Nagyon örültünk a javulásának, Hát még László. Azt mondta, miért is nem jött hamarabb? Nagyon örülünk, amikor sikereket érünk el.

 

Mégis milyen időközönként járjunk masszázsra? Ez a kérdés mindig felmerül. Ahogy jólesik. Van, aki hetente egyszer masszíroztat, ha nem sokat ül irodában, vagy nem reggeltől estig ül a kocsiban, vezet, és koncentrál egész nap. Van aki kéthetente, van akinek elég, ha havonta 1 x jön. Lehet kúraszerűen is masszíroztatni.

Mindenki érzi, hogy ha feszül a nyaka, válla, az nem kellemes érzés. A masszázs oldja a feszültséget, megnyugtat. A masszázs során felszabadulnak olyan anyagok a szervezetünkben, melyek képesek annyira ellazítani, hogy akár bele is alhatunk a masszázsba. Ez teljesen természetes.

Ha lazítani szeretnénk, akkor a svéd, frissítő, relaxáló masszázsok ajánlottak.

Ha hátfájásra, derékfájásra vagyunk hajlamosak, akkor a keleti masszázsok ajánlottak. Jóval tovább tart a hatásuk. Mivel serkenti az anyagcserét, jobban serkenti a vérkeringést, előfordulhat másnap izomláz. Nem mindenkinél. Mindig tájékoztatjuk azokat, akik először jönnek, hogy várható. A keleti masszázst úgy időzítsük, hogy másnap a lehetőség szerint tudjunk pihenni, vagy csak könnyebb munkát tervezzünk, mint máskor.

Amennyiben szeretné kipróbálni masszázsainkat, hívjon a 20/586-11-79, vagy 30/58-77-363 telefonszámon.

Frissítő relaxáló masszázs árak: 30 perc 2.200 Ft, 60 perc: 4.000.- Ft

Talpmasszázs: 40-45 perc: 5.000.- Ft

Keleti masszázsok: 60 perc 10.000.- Ft

A masszázsok időtartama a valós kezelési időtartamot jelölik. Az óra onnan indul, amikor Ön felkészült a masszázsra, és kényelmesen elhelyezkedett. A masszázs végén pedig még van ideje pár percet feküdni, lazulni. Nem kell sietni.

Ha kedve van kipróbálni bármelyik masszázsunkat, hívjon a 20/586-11-79, vagy 30/58-77-363 telefonszámon.