Oldal kiválasztása

Titoktartási kötelezettségünk van egészségügyi szakdolgozóként. A hozzánk fordulók panaszait nem mondhatjuk el. Csak általánosságban tehetünk közzé esettanulmányokat.

Ez a köszönet viszont nagyon kedves a lelkünknek.

“Évek óta küzdöttem a problémámmal. Voltam már mindenhol vele, Budapesten, Kecskeméten. Jók voltak a kezelések, hatottak, csak sajnos nem sokáig. Aztán egyre rosszabb lett, szűnni nem akaró fájdalmaim voltak. Orvosról orvosra jártam, felkerestem rengeteg természetgyógyászt, alternatív gyógyítót. Gondoltam, teszek egy próbát veletek is. A beszélgetés kezelés közben nem vettem észre, hogy mennyire gyorsan eltelt az idő.

Az első kezelés után jelentősen csökkent a fájdalmam. 3 féle kezelést javasoltak. A keleti masszázst, az Access Barst, és a magzatkori stresszoldást. Nem bíztam, hogy sikerülhet. A fájdalmaim szinte teljesen elmúltak. Meg is mondtam, hogy “Ide kellett volna jönnöm először.” ”

Jólesik ilyen megerősítéseket hallani. Nem csoda módszerekről van szó. A testi és lelki holisztikus szemlélet a fontos. A betegség, fájdalom egy jelzés, hogy valamin változtatnunk lenne szükséges, valamit jó lenne megértenünk.

A masszázsok jótékony hatásait mindenki elismeri, aki próbált már legalább 3 masszázst egymás után. Az Access Bars a lelki megértésekben segít. A magzatkori stresszoldás pedig azokat információk feldolgozásában segíthet, amiről nem tudunk tudatosan. Még van olyan eset amikor maga az édesanya sem emlékszik. Időnként néhány hét, vagy hónap elteltével előfordul, hogy emlékszik valamire 1-2 rokon.  Mi is történt akkor.

Szeretettel ajánljuk ezeket a módszereket kipróbálásra, ha már régóta fennállnak a panaszok, és fájdalom csillapítást, enyhítést szeretnénk.

Ehhez kapcsolódó akciónk júniusban: Ha a krónikus fájdalom 3 alkalommal nem enyhül,

a kezelések árának 50 %-a visszajár.

Előzetes bejelentkezés: Kiss Tibor akupresszőr, mozgás és masszázsterapeuta természetgyógyász

Allianz önkéntes Egészségpénztári kártya elfogadóhely esetén, 10 % kedvezményt tudunk biztosítani.